Servicii ANAF

Servicii ANAF

ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) este o institutie publica din Romania care are rolul de a administra si de a controla sistemul fiscal din tara. ANAF are atributii precum colectarea impozitelor si taxelor, verificarea respectarii obligatiilor fiscale de catre contribuabili, si combaterea evaziunii fiscale.

ANAF este subordonat Ministerului Finantelor si are birouri in toate judetele tarii. Agentia este responsabila pentru administrarea si colectarea a mai multor impozite si taxe, cum ar fi impozitul pe venit, TVA, impozitul pe profit, si impozitul pe salarii. De asemenea, ANAF este responsabil pentru verificarea si controlul contribuabililor, si pentru emiterea de amenzi si sancțiuni pentru neplata sau plata necorespunzatoare a impozitelor.

ANAF are si rolul de a furniza informatii si asistenta contribuabililor in ceea ce priveste obligatiile fiscale si procedurile de plata. ANAF este, de asemenea, responsabil pentru administrarea si colectarea taxelor si impozitelor datorate de companiile străine care desfasoara activitate in Romania.

In general, ANAF are un rol important in administrarea si colectarea veniturilor la bugetul de stat, si in asigurarea respectarii obligatiilor fiscale de catre contribuabili.

Servicii ANAF

Servicii ANAF

In legatura cu ANAF, suntem zilnic in contact cu Spatiul Privat Virtual al dvs.

  • DOSAR TVA – Intocmire si depunere dosar in vederea inregistrarii in scopuri de TVA sau obtinere cod TVA special
  • Declarare / Inchidere punct de lucru la ANAF (cu / fara atribuire CUI)
  • Mutare sediu fiscal
  • Certificat de atestare fiscala
  • Balanta lichidare, raport lichidare si bilant lichidare voluntara societate
  • Bilant interimar
Esti la un click distanta de noi

Poti stabilit cu usurinta o intalnire online cu un expert contabil pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de servicii noastre

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania