Servicii ONRC

Servicii ONRC

ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului) este o institutie publica din Romania care are rolul de a administra si de a controla inregistrarea si functionarea companiilor in tara. ONRC este subordonat Ministerului Justitiei si are birouri in toate judetele tarii.

ONRC are atributii precum inregistrarea noilor companii, inregistrarea schimbarilor in structura actionariatului sau in obiectul de activitate al companiilor existente, si inregistrarea radierii companiilor care nu mai indeplinesc conditiile legale pentru functionare. ONRC pastreaza si actualizeaza Registrul Comertului, care este un registru public care cuprinde informatii despre toate companiile inregistrate in Romania.

Inregistrarea unei companii sau unui punct de lucru la ONRC este obligatorie pentru a putea desfasura activitati economice legale in Romania. Inregistrarea unei companii la ONRC poate fi realizata de catre orice persoana interesata, indiferent de nationalitate sau de resedinta. ONRC ofera si asistenta si informatii pentru persoanele care doresc sa infiinteze o companie in Romania.

In general, ONRC are un rol important in administrarea si controlul inregistrarii si functionarii companiilor in Romania, si in asigurarea respectarii regulilor legale de catre acestea.

Servicii ONRC

Servicii ONRC

Va scutim de drumuri inutile, birocratie, timp pierdut si stres. ALYSAR va pune la dispozitie gama completa de servicii ONRC.

  • Inregistrarea companiei: Ne vom ocupa de toate formalitatile necesare pentru infiintare companie la ONRC, inclusiv completarea formularelor si prezentarea documentelor necesare.

  • Modificarea actelor companiei: Ne vom ocupa de toate modificarile necesare actelor companiei dumneavoastra, cum ar fi schimbarea denumirii, a sediului sau a asociatilor.

  • Radierea companiei: Ne vom ocupa de toate formalitatile necesare pentru a radia compania dumneavoastra din registrul ONRC.

  • Depunerea rapoartelor financiare: Ne vom ocupa de depunerea rapoartelor financiare ale companiei dumneavoastra la ONRC, inclusiv completarea si prezentarea formularelor necesare.

  • Asistenta juridica: Oferim asistenta juridica pentru a va asigura ca firma respecta regulile si regulamentele ONRC.

  • Acces la informatii: Oferim acces la informatii si rapoarte privind compania dumneavoastra din registrul ONRC.

  • Comunicare cu ONRC: Ne vom ocupa de toate comunicarile cu ONRC pentru compania dumneavoastra, inclusiv raspuns

Esti la un click distanta de noi

Poti stabilit cu usurinta o intalnire online cu un expert contabil pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de servicii noastre

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania