De ce noi?

Cu un concept inovator, ALYSAR a fost creat pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani pentru afacerea lor.

Promovam egalitatea de sanse in business si ne propunem sa va oferim consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa, dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La noi veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Va asteptam zilnic intr-o ambianta placuta si prietenoasa cu tarife accesibile si corecte, conduse de specialisti cu experienta de peste 15 de ani.

Contact
Afaceri mici
SRL-uri cu:

 • 1-2 asociati
 • maxim 10 angajati
 • o cifra de afaceri de aproximativ 5000-10.000 euro/luna

Asociatii / Fundatii care:

 • administreaza fonduri de maxim 10.000 euro/luna
Contabilitate Personala
 • Persoane Fizice Autorizate
 • ONG-uri mici
 • Asociatii Familiale.
Afaceri mijlocii
IMM-uri care au:

 • peste 10 angajati
 • 2-5 asociati
 • o cifra de afaceri de 10-100.000 euro/luna
 • intre 10-100 angajati
Afaceri mari
 • Corporatiilor si Societatilor pe actiuni cu cifre de afaceri de peste 100.000 euro/luna
 • Fundatii si Asociatii care administreaza fonduri de peste 100.000 euro/luna

Echipa noastra

Suntem o echipa entuziasta, integra si dinamica care foloseste talentul individului si energia echipei in folosul clientului.
Ambitie

Evaluarea asupra muncii noastre de la inceput pana in prezent a dus la o performanta sustinuta in domeniul nostru. Oferim servicii de inalta calitate pe care le oferim in aria contabila. Aspiram la noi provocari la care aspiram cu fiecare proiect in parte.

Munca

Consecventa si multa munca pentru a oferi clientilor nostri servicii avansate de contabilitate, consultanta fiscala, si salarizare. Ne caracterizeaza pasiunea, dedicarea si calificarea profesionala pe partea contabil-finaciara. Ne axam pe o comunicare deschisa si optima cu colaboratorii nostri.

Incredere

Pentru ca vorbim de date confidentiale ne asiguram ca toate informatiile primite sa ramana astfel. Incercam sa ne dezvoltam in mod continuu si sa invatam din fiecare speta cu care ne confruntam.

Calitate

Oferim gama larga de servicii profesionale la standarde ridicate de calitate. In plus punem la dispozitia clientului servicii personalizate, menite sa aduca valoare fiecarei afaceri in parte. Suntem aliatul perfect in depasirea tuturor problemelor ce pot aparea in calea dvs spre succes.

Avantajele noastre

Orice afacere, mai mica sau mai mare, aflata la inceput sau in plina activitate, implica pe partea financiar – contabila sa apeleze la serviciile unei firme de contabilitate sau sa isi organizeze propriul departament financiar-contabil, deci sa angajeze persoane cu pregatirea si experienta corespunzatoare.

Diferenta dintre cele doua categorii este foarte mare atat din punct de vedere financiar cat si al confortului. Angajarea unei persoane calificate presupune eforturi mari in a gasi o persoana competenta cat si costuri ridicate, stiind ca taxele cu asigurarile sociale sunt mari cat si salariul unei persoane calificate.

O firma de contabilitate pe langa faptul ca aduna la un loc un numar de persoane calificate are si avantajul de a oferi tarife mici, dar si avantajul de a-si optimiza costurile prin numarul mare de firme aflate sub contract.

Va invitam sa beneficiati de serviciile, indrumarile si competentele colectivului nostru.

Nu mai astepta

Toti clientii nostri au ales sa consolideze parteneriatul cu noi si sa ne recomande cu incredere partenerilor.