Virginia Subhi

Virginia Subhi

Contabil Expert

Despre Alysar

Cu un concept inovator, ALYSAR a fost creat pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani pentru afacerea lor.

Promovam egalitatea de sanse in business si ne propunem sa va oferim consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa, dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc.

Despre Alysar putem spune ca este o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Va asteptam zilnic intr-o ambianta placuta si prietenoasa cu tarife accesibile si corecte, conduse de specialisti cu experienta de peste 15 de ani.

Societate Comerciala – Firma de contabilitate

SUBHI.RO SRL
Nr. Reg. Com.: J40/7086/2005
CUI/CIF: 17488012
Adresa: Str. Armenis 6, Bucuresti, Romania

Sunt foarte multumita de serviciile de contabilitate Alysar pentru comertul online si prestari servicii online! Colaborez cu Alysar de multi ani.

Elena Bidea,

Cea mai buna firma de contabilitate cu care am colaborat!

Anne Hourani,

Recomand cu mare drag si incredere,stau linistita stiind firma pe maini bune si profesioniste

Dana Agapie,

Profesionisti, recomand. Dupa doua experiente negative din trecut, am gasit Alysar si de peste 5 ani lucrez cu ei. Mi-au rezolvat si problemele generate in trecut de fostii contabili si sunt alaturi de mine in businessul meu. Keep up the good work !

Dan Adrian,

O firma caracterizata de proptitudine si sentimentul ca firma ta este pe maini bune! Recomand cu incredere!

Dr.Tamer Hourani,

NOUTATI DIN LUMEA CONTABILA

  • meema

Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

ianuarie 31st, 2022|0 Comments

Pentru societatile care nu erau eligibile pentru microgrant in 2020, dar au devenit eligibile in 2021 si au aplicat, portalul Granturi IMM analizeaza in continuare pentru anul 2019 desi conditia este ca cifra de afacere în exercițiul financiar anterior depunerii cererii de finanțare sa fie cel puțin echivalentul în lei a 5.000 euro la data […]

Esti la un click distanta de noi

Poti stabilit cu usurinta o intalnire online cu un expert contabil pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de servicii noastre

Fa o programare
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania